Tickets
Bloemen

INFO

Vind hier alle informatie over de Knotsgekke Hobby & Kaartendagen.

DEUREN OPEN

DEUREN OPEN

2 t/m 4 maart 2023 gaan de deuren om 10.00 uur open en om 16.30 uur sluiten de deuren. 

Openingstijden

TICKETS

TICKETS

entreetickets bestel je hier .

Let op: bij de horeca van de Brabanthallen kun je alleen pinnen. Bij de deelnemers kun je bij de meesten ook nog met contant geld betalen.

Tickets bestellen

DEELNEMERS

DEELNEMERS

Benieuwd welke shops er allemaal weer aanwezig zijn op de Knotsgekke Hobby & Kaartendagen? Bekijk hier de lijst met deelnemers van de komende editie. Er komen elke week weer nieuwe deelnemers bij.

beursinfo

WAAR IS HET?

WAAR IS HET?

De Brabanthallen in Den Bosch zijn al sinds jaar en dag ons thuis. Diezekade 2 | Den Bosch. Voor parkeren mag je de Diezekade 2 aanhouden en dan de instructies van de parkeerwachters aanhouden. De ingang is bij hal 6 maar dat wordt ook aangegeven bij de Brabanthallen met borden. 

Waar is het?

PARKEREN

PARKEREN

Volg de borden bij de Brabanthallen om bij de juiste hal te parkeren. Voor bezoekers met een invalide-kaart zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij de entree van de beurs. Je mag dan linksaf slaan als je het terrein van de Brabanthallen opkomt. Je moet dus niet de borden volgen voor Parkeren Bezoekers. Je volgt de borden Parkeren standhouders en dan kom je bij Hal 6 terecht waar je als minder valide een plekje kunt vinden.

 

Parkeren

WORKSHOPS

WORKSHOPS

Vind via deze link de lijst met de workshops van de afgelopen editie. In februari vind je hier de nieuwe demo's en workshops.

Workshops

KINDEREN

KINDEREN

Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis mee naar binnen om de Knotsgekke Hobby & Kaartendagen te bezoeken.

Kinderen

HONDEN

HONDEN

Kleine hondjes zijn van harte welkom, hou ze wel goed aangelijnd en laat ze op tijd uit.

Hulphonden zijn natuurlijk altijd welkom!

Honden

PENDELBUS

PENDELBUS

De pendelbus rijdt vanaf het treinstation in Den Bosch (de achterkant) tot aan de deur van de beurs. Pendelbustickets kosten €3,00 zijn alleen online te koop via onze ticketshop.

Bekijk hier de pendelbus informatie.

Pendelbus

PLATTEGROND

PLATTEGROND

De Plattegrond van De Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen vind je hier vanaf ongeveer 2 weken voor aanvang van het evenement.

Plattegrond

ETEN & DRINKEN

ETEN & DRINKEN

Een dagje uit is niet compleet zonder lekker eten en drinken. Waarbij de Bossche Bol met stip op 1 staat als favoriet. Op de beursvloer is een heel groot terras waar je heerlijk even kunt zitten en genieten.

beursinfo

Bloemen